Sony Float Run kulaklıkları tasarım ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Sony, Hindistan’da sporcular için özel olarak tasarlanan yeni bir kulak içi kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin paylaştığı bir tanıtım videosu, bu ürünün Sony Float Run olabileceğine işaret ediyor. Float Run, ilk olarak 2023 Ocak ayında duyurulmuştu ve görünüşe göre, Hindistan lansmanı ilk duyurusundan bir yıl sonra gerçekleşecek. “Limitsiz Hareket” gibi etiketler, bu spor kulaklıkların ana satış noktasıyla uyumlu.

Float Run, kulak kanalının dışında duran ve bir kulak kancası ile esnek bir bant sayesinde yerinde tutulan benzersiz bir tasarıma sahip.

Sony Float Run kulaklıkları tasarım ve özellikleriyle dikkat çekiyor

Bu off-ear (kulak dışı) tasarım ile Sony, atletlere egzersiz sırasında en rahat deneyimi sunmayı hedefliyor. Ancak bu özgün tasarımın bir dezavantajı, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğinin olmaması.

Bu kulaklıklar, doğal ve geniş bir ses vaat eden büyük 16mm ses sürücülerine sahip. Sadece 33 gram ağırlığındaki bu kulaklıklar, egzersiz sırasında herhangi bir basınç hissini azaltmak için tasarlanmış. Diğer dikkat çekici özellikleri arasında IPX4 su direnci, SBC/AAC ses kodları, Bluetooth 5.0, 10 saat pil ömrü ve şarj için USB Tip-C portu bulunuyor. Kulaklıklar 129.99 Amerikan Doları fiyat etiketiyle duyuruldu, bu yüzden Hindistan lansmanı için benzer bir fiyat aralığı bekleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir